بازدید اعضای کمیسون نوآوری و دانشبنیان اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان از بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی+ تصاویر

رئیس و برخی از اعضای کمیسون نوآوری و دانشبنیان اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان از بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی واقع در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی اتاق مشترک بازرگانی ایران عمان، در این بازدید احمد شیرزادیان، قائممقام و رئیس کمیسون نوآوری و دانشبنیان اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان و پدرام قاسمی، دبیر این کمیسیون و حمیدرضا صالحی، عضو هیئت رئیسه حضور داشتند.
همچنین در حاشیه این بازدید با حضور جمال رازقی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان، تفاهمنامه همکاری بین این اتاق و پژوهشگاه صنعت نفت امضاء شد.
این رویداد مهم با حضور بیش از ۲ هزار شرکت داخلی و خارجی و با تمرکز بر توسعه سرمایهگذاری در صنعت نفت، به مدت چهار روز برگزار می شود. در آیین افتتاح این نمایشگاه علاوه بر وزیر نفت ایران، جمعی از سفرا و مهمانان خارجی شرکت کننده در این نمایشگاه نیز حضور داشتند.
در این دوره، ۱۵۰ شرکت و نمایندگی خارجی از ۱۴ کشور جهان نیز در کنار شرکتهای توانمند داخلی حضور دارند؛ رویدادی که نشاندهنده جایگاه ایران در زنجیره جهانی انرژی و توانمندی فزاینده آن در حوزههای راهبردی صنعت نفت است.
استقبال گسترده از این رویداد، موجب افزوده شدن پنج سالن به فضای نمایشگاهی شده و مجموع مساحت نمایشگاه امسال را به بیش از ۴۰ هزار متر مربع رسانده است.
شعار کلیدی نمایشگاه امسال «سرمایهگذاری در صنعت نفت؛ ضامن رشد و توسعه اقتصادی» انتخاب شده که بازتاب دهنده اولویت ها و محوری های راهبردی صنعت نفت در سال جاری است بر همین اساس، بیستونهمین دوره نمایشگاه، بر معرفی ظرفیتهای سرمایهگذاری، فناوریهای نوین، توانمندیهای شرکتهای داخلی و همچنین تعامل با سرمایهگذاران خارجی متمرکز خواهد بود.
نمایشگاه امسال همچنین میزبان سلسله رویدادهایی با محوریت دانشبنیانها، استارتآپها، دانشگاهها و پارکهای فناوری است؛ از برگزاری کارگاهها و سمینارهای تخصصی گرفته تا رونمایی از تجهیزات و محصولات ساخت داخل و معرفی ظرفیتهای نوآورانه در زنجیره ارزش نفت و گاز و همچنین اقدامات فرهنگی.این دوره با تنوع گستردهای از گروههای کالایی و خدماتی جانماییشده در سالنهای مختلف برگزار میشود.


























































